Partner Danışmanlık - Blog http://www.partnerdanismanlik.com/draft/blog Partner Danışmanlık - Yönetim Danışmanlığı Fri, 05 Nov 2010 10:34:02 +0000 en hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.0.1 Mehmet Bilgiç Kimdir? http://www.partnerdanismanlik.com/draft/blog/?p=20 http://www.partnerdanismanlik.com/draft/blog/?p=20#comments Thu, 04 Nov 2010 09:01:09 +0000 admin http://www.partnerdanismanlik.com/draft/blog/?p=20 Mehmet Bilgiç, Partner Yönetim Danışmanlığı kurucusu ve aynı zamanda İnsan Kaynakları ve Eğitim Danışmanı olarak görev yapmaktadır. Çukurova Üniversitesi Yabancı Diller Eğitim Fakültesi mezunu olan Mehmet Bilgiç, aynı zamanda Eğitim Pedagojisi ve Psikolojisi konularında yüksek lisansa sahiptir.

Mehmet Bilgiç, 1986 – 1988 yılları arasında Profilo şirketinde Dış Ticaret Uzmanı olarak görev yapmış ve sonrasında uluslararası süratli hava taşımacılığı sektöründe liderlik yapan DHL Worldwide Express ‘te 1988 – 1998 yılları arasında çeşitli bölümlere öncülük etmiştir. Sırası ile Eğitim Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Direktörlüğü ve satış, pazarlama, finans , müşteri hizmetleri, operasyon ve yönetim alanlarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlerde bulunmuştur. Yine aynı dönemde uluslararası bir eğitim kuruluşu olan Management Centre Europe’da (MCE) 3 yıla yakın çeşitli konularda söylev ve eğitimler vermiştir.

Cranfield ve Virginia Üniversitelerinde “Stratejik Yönetim” konularında uzmanlık programlarına katılan Mehmet Bilgiç, bugün halen Partner Yönetim Danışmanlığı ve Eğitim Hizmetleri şirketinde Yönetim Danışmanlığı ve Genel Müdürlük görevini yürütmektedir.

]]>
http://www.partnerdanismanlik.com/draft/blog/?feed=rss2&p=20 1
Sühan Dinçer Kimdir? http://www.partnerdanismanlik.com/draft/blog/?p=17 http://www.partnerdanismanlik.com/draft/blog/?p=17#comments Thu, 04 Nov 2010 09:00:29 +0000 admin http://www.partnerdanismanlik.com/draft/blog/?p=17 Sühan Dinçer, yaklaşık on yedi yıl Lojistik, Uluslararası Hava Taşımacılığı ve Hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren DHL firmasının satış alanlarını kapsayan ticari fonksiyonlarında önceleri uzman daha sonra ise yönetici pozisyonlarında görev yapmıştır.

Türkiye’de başlayan satış yöneticiliği kariyerinde kısa zamanda yükselerek 1995 senesinde Türkiye Ulusal Müşteriler (National Key Accounts Manager) yöneticiliğine getirilmistir. Bu görevi 1998 senesine kadar başarı ile yerine getirmesi sonucu şirketin Avrupa ve Afrika bölgesel ofisinden gelen teklif ile İngiltere’ye (Londra) satış süreçleri ve sistemleri yöneticisi (Regional Sales Processes and Systems Manager) olarak atanmıştır. Burada Avrupa ve Afrika bolgesindeki ülkelerin satış süreçlerinden sorumlu olan Sühan Dinçer, 2002 senesinde DHL’in Belçika’daki (Brüksel) merkezinde Bölgesel Satış Geliştirme yöneticisi (Regional Sales Development Manager) olarak 12 Avrupa ülkesinde Satış Geliştirme aktivitelerini yönetmiştir. 2004 senesi sonunda DHL’in Amerika’daki (Florida) merkezinde Global Satış Süreçleri ve Sistemleri Direktörü (Global Sales Processes and Tools Director) görevine getirilmiştir. Burada Siebel bazlı Satış Otomasyon sisteminin geliştirilmesi ve 121 DHL ülkesinde hayata geçirilmesi projelerini başarı ile yönetmiştir.

Son olarak da 2006 ve 2009 yılları arasında arasında Almanya’da (Bonn) DHL’in Global Yönetim Merkezinde Global Satış Geliştirme Direktörü olarak üst düzey yönetici görevi yapmıştır. Bu görevinde DHL’in tüm Global Satış süreçlerinden, tüm Satış teknolojileri ve uygulamalarından, Global Satış Eğitimlerinin geliştirilmesi ve hayata geçirilmesinden ve tüm Global Satış Programları, Satış Üretkenliği, Satış Etkinkiği, Satış Artırma faliyetlerini içeren Global bir programın geliştirilmesi ve hayata geçirilmesinden sorumlu olmuştur.

Farklı uluslararası piyasalarda iş yapma tecrübesi sahibi olan Suhan Dinçer son 5 yıldır özellikle danışmanlık faaliyetlerini de çeşitli Türk ve çokuluslu şirketlerde yerine getirmektedir. Suhan Dinçer ECI (European Coaching Institute) tarafindan verilen Eğitmen Eğitimcisi sertifikasina sahiptir.

]]>
http://www.partnerdanismanlik.com/draft/blog/?feed=rss2&p=17 0
Emre Mutluay Kimdir ? http://www.partnerdanismanlik.com/draft/blog/?p=15 http://www.partnerdanismanlik.com/draft/blog/?p=15#comments Thu, 04 Nov 2010 08:56:54 +0000 admin http://www.partnerdanismanlik.com/draft/blog/?p=15 Emre Mutluay, Partner Danışmanlık firmasında Baş Danışman olarak görev yapmaktadır. Marmara Üniversitesi İşletme-Pazarlama Bölümü mezunu olan Emre Mutluay, Enka Holding/Çimtaş’da Pazarlama Uzmanı olarak işe başlamıştır.

Daha sonra 1987-1998 yılları arasında çokuluslu iki pazarlama iletişim firması olan Cenajans Grey ve RPM/Radar CDP Europe’da Müşteri Temsilcisi, Müşteri Direktörü, Stratejik Planlama Yöneticisi, Genel Müdür Yardımcısı, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. 1998 yılında Pepsi Cola’ya katılmış, 2,5 yıl Pazarlama Direktörü olarak çalıştıktan sonra, bir yıl Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür olarak görev yapmış, şirketin tamamen yabancı ortağa geçmesinden sonra Satış kanalına geçerek bir yıl Ulusal Zincir Marketler Direktörlüğü yapmış, Türkiye’nin bölündüğü iki coğrafi alandan biri olan Batı Bölgesi Satış Genel Müdürlüğü görevini ise iki yıl yürütmüştür.

Çalışma hayatında sürdürdüğü yönetim becerileri, iletişim, performans yönetimi, pazarlama ve satış ile etkin ekip yönetimi bilgi ve tecrübelerini Partner Danışmanlık şirketinde, firmalara danışmanlık ve eğitim destekleri vererek aktarmaktadır.

]]>
http://www.partnerdanismanlik.com/draft/blog/?feed=rss2&p=15 0