Mehmet Bilgiç Kimdir?

Mehmet Bilgiç, Partner Yönetim Danışmanlığı kurucusu ve aynı zamanda İnsan Kaynakları ve Eğitim Danışmanı olarak görev yapmaktadır. Çukurova Üniversitesi Yabancı Diller Eğitim Fakültesi mezunu olan Mehmet Bilgiç, aynı zamanda Eğitim Pedagojisi ve Psikolojisi konularında yüksek lisansa sahiptir.

Mehmet Bilgiç, 1986 – 1988 yılları arasında Profilo şirketinde Dış Ticaret Uzmanı olarak görev yapmış ve sonrasında uluslararası süratli hava taşımacılığı sektöründe liderlik yapan DHL Worldwide Express ‘te 1988 – 1998 yılları arasında çeşitli bölümlere öncülük etmiştir. Sırası ile Eğitim Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Direktörlüğü ve satış, pazarlama, finans , müşteri hizmetleri, operasyon ve yönetim alanlarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlerde bulunmuştur. Yine aynı dönemde uluslararası bir eğitim kuruluşu olan Management Centre Europe’da (MCE) 3 yıla yakın çeşitli konularda söylev ve eğitimler vermiştir.

Cranfield ve Virginia Üniversitelerinde “Stratejik Yönetim” konularında uzmanlık programlarına katılan Mehmet Bilgiç, bugün halen Partner Yönetim Danışmanlığı ve Eğitim Hizmetleri şirketinde Yönetim Danışmanlığı ve Genel Müdürlük görevini yürütmektedir.

This entry was posted in Mehmet Bilgiç. Bookmark the permalink.

One Response to Mehmet Bilgiç Kimdir?

  1. Nilufer Ozsoyman says:

    Mehmet Bey’in , 18 Yıllık is hayatında tanıdıgım en iyi İK Direktoru oldugunu paylasmak isterim .. Kendisinin ısıgı , vizyonu ve liderligi bugun bile bana ilham olmaya devam ediyor . Is hayatıma , Mehmet Bey’i tanıyarak basladıgım ve kendisi ile calısma firsatı yakaladıgım ıcın kendimi cok sanslı goruyorum . Tesekkur ederim . Surdurlebilir basarı nasıl yakalanır konusunda kendisi tarafıma bugün bile ilham olmaya devam ediyor .
    Saygılarmla,
    Nilufer Ozsoyman